Café Rustique Din guide til det franske kjøkkenet

Reis til Bergen og gjør noe bra for helsen 

Gym i BergenBergen er en av mange byer i Norge som er vel verdt et besøk. Det er utrolig mye å gjøre i Bergen, og det er uavhengig av hva slags interesser man har. Hvis det er shopping som frister mest, så er det fullt mulig å gjøre det i Bergen. Hvis det derimot er restaurantbesøk som er målet, så er det også mulig finne dette i Bergen. Ønsker man er sunnere opplevelse av byen, så er det stor mulighet for å få gjennomført det også.  

Bergen har mye å by på, og ønsker man å være sunn når man er i byen, så kan man blant annet besøke en av de mange flotte restaurantene som har åpnet i Bergen. Det finnes mye variert mat i byen, slik at alle kan finne noe som de har lyst til å spise. Det skal også nevnes at Bergen blant annet er kjent for mye fersk og god fisk, og som alle vet, så er det noe som absolutt betegnes som sunn mat. For å finne en restaurant bør man undersøke litt rundt i byen, og se hva som frister mest. Det er også mulig å bruke nettet for å lese litt mer om de ulike spisestedene i Bergen.

Det er selvfølgelig andre ting å gjøre også hvis man ønsker å fokusere på helsen når man er på besøk i Bergen. Blant annet kan man

  • besøke et treningsstudio
  • gå en lang tur gjennom byen
  • dra på fiskemarked og handle inn fersk fisk
  • oppdage områdene rundt sentrum til fots

Husk hotell

Det er selvfølgelig én siste ting man bør huske på før man drar til Bergen, og det er å bestille hotell. Hotell i Bergen kan blant annet bestilles på nett gjennom http://www.hotellbergensentrum.com. På nettsiden er det mulig å legge inn ønskede besøksdatoer, og dermed vil det bli oppgitt en liste over tilgjengelige hoteller for akkurat den perioden. Det er gjerne flere prisklasser å velge mellom, så det kan tilpasses individuelt ut fra hva slags budsjett man ønsker å ha for reisen.